Julegave fra Færdselsstyrelsen

9. december 2020, kl. 16.31 modtog jeg endnu en opfølgende mail om et stort projekt, som jeg igangsatte i 2020. Mailens indhold viste (bl.a.) dette:

“Færdselsstyrelsen inddrager din henvendelse i forbindelse med det aktuelle arbejde i styrelsen omkring ny køreuddannelse.”

Det er KÆMPE stort skridt. Og jeg deler det med dig idet det kan have betydning for dig og dine relationer, og kommende generationer.

Hvad handler det om? Jeg har igennem mange år studeret loven og dyrene, og det har været med stor sorg, bekymring og undren at jeg har set at der i undervisning om kørekort ikke undervises i hvilke ansvar der Skal tages ved påkørsel af dyr, uanset om dyret dør, løber videre, eller bliver liggende. Jeg har samlet væsentlige paragraffer fra vores lov med data fra forskning om at dyrene mærker sig selv, og er bevidste og angste ved påkørsel og smerte mm., og jeg har talt med Dansk Kørelærer Union og Færdselsstyrelsen blandt mange andre for at få indsamlet det rette data. Færdselsstyrelsen bad mig indsende data og min forespørgsel/ønske til deres jurister. Juristerne har nu godkendt mit indsendte materiale og mit forslag til at der fremover undervises i håndtering af påkørte dyr. Og går videre med det. Det er med så stor glæde jeg deler det med dig, og glæden er helt sikkert stor i dyreriget også.
Det er KÆMPE GAVE/STORT SKRIDT, og vi beder dig krydse fingre. 

Du kan læse mere om projektet via linket her (som kan tilgås uden du har facebook) 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3384551178436080&id=1593436047547611

Psssttt Har du set at vi har opstartet 2 nye sider på facebook? Den ene hedder “Shinto Wisdom” og den anden hedder “Win” ? Samt kundeudtalelserne på siden “Win” ?

Med stor glæde, fokus på lys i tider, der kan synes mørke, da sender jeg dig alle gode medvindsønsker,


Jeg glæder mig til at mødes (igen) i det nye år,
Winnie Stubkjær Laursen