Why Story telling / Hvorfor Historie fortælling?

Storytelling / Historiefortælling er et af de koncepter, som jeg benytter i sessioner og i undervisning. Det er bygget op sådan at i enhver valgt beretning er der en eller flere pointer, der kan være til nytte for den som studerer og reflekterer – og for at kunne fortælle med historiefortællinger inddrages der indimellem mine egne rejser. Ikke for jeg skal være ”hovedperson” og ”interessant” men for fordi jeg må og skal bruge mig selv for at kunne fortælle. At leve er at bl.a. at mærke og følge hjertet, føle og tænke, og mangt og meget – og at få belyst situationer, en selv og andre mennesker og dyr og samarbejde mm., det kan være gavnligt. Det kan give nye perspektiver og indsigter, og motivationer, og kan oftest assistere til at finde mere overblik, næring, ro, nærvær og flere styrkende følelser og tanker om livsvejen.
Rejsen med hjertet ved “styrepulten”, og intellektet som “makker”, er en rejse som indeholder mangt og meget af navigationssignaler, sansninger og refleksioner. Hver har sin læringsrejse men imellem os er der også ofte fællestræk, med nuancer til forskel, eller ens fællestræk.
Mine erfaringer igennem livet og arbejdet med mange mennesker og dyr i mere end 20 år, samt mine evner til at sanse mere end det, som øjne kan se fysisk og øre høre, er dem der bl.a. bruges til redskaber imens jeg arbejder med dyr og mennesker – og selvfølgeligt er det at lytte til hvad du fortæller, dine beretninger, og at spørge ind, hvorved dine svar findes om hvad der føles helt rigtigt i dig, at de kommer frem – med hjertelig og intellektuel støtte herfra. Støtte til dig, så du endnu bedre kan støtte dig på dig vej. Du er den vigtigste, altid.
Har du interesse i at dele din historie, om dit liv, og få HeartAndHeadLeadership/HjerteOgHovedLederskab support, da er du så velkommen.

Book trygt telefon møde og/eller telefonsamtale ved at maile til kontakt@livssamtalen.dk

Medvindsønsker og take care,
Winnie