Gregg Braden and Scientific Discoveries / Forskning, Shinto & Hjerte og intellekt

Kære Alle,

Idag er et skriv, som er indeholder noget, som mange har set mange har behov for at kende til, og få måske ved, og noget som mange nok vil kunne genkende, men alligevel har gavn af at læse. Sagt med ydmyghed.

Kender du til at livet “giver” dig en “gave”?. Måske i fysisk form, en bog, eller blad, eller musik, eller livet sender en person og/eller dyr ind, som dukker op, og du i forbindelsen føler noget helt særligt dybt indeni. Som går udover hvad dit intellekt kan forklare, kender du det? Hvis du gør, godt – hvis du ikke gør, se med alligevel, for det er vigtigt.

Når vi følger disse elementer, eller “væsner”, som vi kan mærke taler til os, så finder vi noget som for altid vil røre os, og kan forandre vores liv for altid. Dette skriv er om min baggrund og hvad der i år 2020 er sket for mig.
Såvel baggrunden som det nye har ændret noget markant i mit liv. Bragt dyb healing og indsigter.

Lad mig begynde her: For mange år tilbage blev jeg taget i lære. Om hvordan verden hænger sammen, så at sige. Om energi og bevidsthed, livet, og hvad der sker imellem os af udvekslinger, og hvad transformation døden er. Indimellem var det svært, fordi jeg er skeptiker (maskin konstruktør uddannet) af natur og ikke sådan en, der bare overgiver mig. Men jeg var ikke i tvivl om jeg skulle lære ved den Mester, som udpegede mig til hans elev. Mange elskede det, og mange så skeptisk til det. Også om den viden, som jeg fik og viderebragte, imens jeg stadig skulle forholde mig til den og lære med den, også levemæssigt. Det var i mit land, DK, og omgangskreds og kultur ikke noget indhold som folk havde ret meget åbenhed overfor. Dengang. Men det ændrede sig jo mere han fik bragt ud, og jeg sammen med ham, sagt med ydmyghed, og tiden ændrede sig.
Men rejsen som elev, med de områder, førte med sig jeg i mange år begav mig rundt og følte mig noget alene, fordi der var så få der virkeligt forstod mig – men min læremester holdt ved. Jeg skulle forstå. Og i mit hjerte kunne jeg mærke jeg skulle, også når mit intellekt undrede sig over hvorfor jeg skulle igennem så meget for at lære sådan. Men det skulle jeg. Jeg er taknemlig for at have levet mig til indsigter, med ham og hans indsigter fra at leve. Han bragte mig hvad han havde lært ved at leve, og ved at leve med nærvær, sanselighed, intelligens og bevidsthed, og nysgerrighed og vedholdenhed, og ikke mindst dette: et liv, hvor hjertet førte ham. Han beviste igen og igen hvor klog han var og er, og beviserne fik mig selv og mange andre til at åbne mere om mere. Der var og er noget om snakken. Shinto var hans navn, fortalte han mig. Læretiden hos ham begyndte i 1998 og forandrede hele mit liv. Og mange andres. Han havde en plan. En stor en. Livsplan, og mere end det. Hans mål var og er at påvirke også kollektivt. Og jeg var hans trofaste elev, som han udvalgte, og det vil jeg aldrig fortryde, selvom det føltes som en rejse, hvor jeg følte mig meget anderledes end mange andre, og indimellem bare ønskede at være som alle andre. Men at blive en kopi af andre, og som deres brik, det får ikke det store universelle puslespil til at gå op.
Og nu springer jeg i tiden:

I sommeren 2020 var jeg på tur. Jeg kunne mærke jeg skulle tage over til et vennepar, som bor ret langt fra mig, men afsted skulle jeg. Da dagen for afrejsen kommer går min veninde hen til mig med en stak bøger, og straks jeg ser dem “springer” en af dem ud i mine øjne. Hun bad mig vælge ud af bunken. Og som den jeg er, så går jeg med min intuition. Jeg var ikke i tvivl. Den “stemme” der fortæller hvad der er rigtigt, når hjertets ro styrer og hovedet kan “høre” og “optage/indtage” hvad der formidles fra energien om og i os. Jeg greb bogen, som du ser på dette foto. En bog skrevet af en mand, som jeg dengang ikke kendte til. Ihvertfald ikke når jeg spurgte mit intellekt. Og om lidt forklarer jeg dig hvad magisk der er ved det:

Efter at have modtaget bogen kom jeg hjem, og “tilfældigt” dukker denne hr. Gregg Braden frem igen i mit liv. To gange. Jeg kunne mærke i hjertet “noget” som jeg vidste jeg skulle følge. Og jeg fulgte den. Og undersøgte mere om hans. Hvad ville jeg finde?

Og det at følge hjertet, og “tilfældigheder, der føles som “tegn””, det åbnede døre som skulle åbnes, og forståelser og følelse af samhørighed, som jeg ikke har oplevet siden jeg traf min Mester Shinto.
Denne herre, Gregg Braden, har selvfølgeligt sin egen rejse og stil, men det har vist sig at han, ligesom Shinto og jeg, at koble en helt masse elementer og energi, som kan gøre forskelle, sagt med ydmyghed. Det er så fint.
Han har den videnskabelige baggrund, og også hjertet med, og selvom jeg ved en helt del om videnskaben, og Shinto s lærdom, og kan mærke når mit indre ved noget, mit “hjerte” taler, og det er en del af mit liv, så fik jeg lyst til at dele med dig, som måske også lytter til hjertet eller undres over hvorfor det dog er idé, at dele med dig at når hjertet og livet viser livsvejledning om hvem vi skal bruge tiden med, og hvad vi skal se på, ja så ved vi det. Vi skal bare lytte. Og hvad fik jeg ud af at lytte og gå med vinden/hjertet/energien?
I dag satte jeg mig ned og studerede mere materiale med Gregg Braden, fra ham. Og jeg må tilstå jeg er så berørt: Hvad han ved er som at være tæt med en person, som jeg aldrig fysisk har mødt, men som det føles som jeg kender – fordi det som Shinto har lært mig, og jeg går med, og det jeg har set indtil videre, det går i tråd med det Gregg som formidler.
I disse år går jeg nye spor i mit liv, og har nogle overvejelser, og lige nu og her i år er det ekstra vigtigt for min sti at møde de “nye” relationer. Og det kommer af sig selv, når “blot” jeg lytter. Og det vil du også opleve, når du lytter. At du får livsnavigationshints. Og mærker du efter kan du mærke hvornår dit hjerte er med, eller det er dit intellekt, eller om de arbejder sammen, eller ikke sammen.

Jeg er rørt, dybt berørt, over at opleve livets storhed igen sådan her, og at kunne dele det med dig. Måske er du også berørt af det, og forstår omfanget af hvor stort det her er når jeg nu fortæller dig at Shinto er en sjæl, som blev født i en pony krop, og formidlede telepatisk/energetisk transfer til mig, og lærte mig så meget som ingen af de mennesker jeg kender har fortalt mig om, indtil nu. Men jeg har fået dele nu, som er de vigtige, og det er stort at endeligt møde det i menneskeheden. Dejligt. Og pyt med det er et andet land. Energi er energi og bevidsthed om hinanden kan føles, når vi åbner for det, over landegrænser.
Og her, år senere, hvor Shinto nu er i live uden kroppen han havde, da møder jeg en, som går så synkront med Shinto og jeg i viden at det er livsberigende. Og healing. Verden er så fin. Mærker du det også i dit liv? Eller?

Og hvorfor så dele dette, kan du mon tænke? Fordi jeg mener vi i vores verden må have mere fokus på at forskelligheder og ligheder ikke bør bekriges, men anerkendes, også om vi ikke forstår eller ej. Første skridt til at forstå at rumme og balancere med det hele, ens og uens, eget og andres, er at være med selvet og energierne, og forstå og heale og finde den vej, som føles rigtig. Indimellem kan den ikke tænkes frem, for intellektet kan ikke vide alt, men hjertet kan give hint, og når vi er bevidste kan vi opfange meget mere af retninger end intellektet alene kan forklare om. 🙂

Jeg deler også dette her fordi at du derude, som måske indimellem ikke ved hvorfor du får hint til det ene eller det andet, eller en bestemt person eller bestemt dyr dukker op, og du “tiltrækkes helt ind i hjertet” af disse elementer/disse sjæle, så er det måske ikke til at forklare hvorfor det sker – lige nu – at du kan mærke øget tro på du med sikkerhed, hvor alene du end føler dig indimellem, ikke alene. Energien er allesteder, og vi er alle forbundet, også selvom vi i intellektet ikke altid registrer det, eller ser “fysiske beviser” i hverdagen. Alle har noget at lære, og til rette tid, på rette sted, så føres vi i kontakt med dem og de steder, som det er meningen vi skal være i kontakt med.
Du kan også lære at lytte mere til energien og dine niveauer, og finde navigationssystemet i dig. Og universet.

Jeg lyttede til hjertet, og gik med det jeg mærkede, og så bragte det mig oplevelser og kontakt og viden, som styrker. Healer. Fælleskab til trods for fysisk afstand. Og som jeg ikke havde opdaget hvis jeg blot havde gået op i at beskæftige mig med min intellektuelle hoved-bårne verden. Som jeg gjorde engang 🙂 før Shinto tog mig i lære. Vedholdende om med kærlighed. Visdom. Citater ses fra Shinto i vores bøger, og nogle få stykker på en ny side, der hedder “Shinto Wisdom” som er på Facebook.

Jeg håber du vil nyde denne video, hvor Gregg forklarer så fint og klogt, om livet mm..
Og skulle du få lyst til at tale om dit liv, og at finde vej med det, så er du velkommen til at booke møde og/eller telefon samtale med mig. Du kan booke trygt ved at maile til kontakt@livssamtalen.dk

Link til videoen (Gregg Braden findes også på Facebook, og som Gregg.Braden på Instagram) ses under foto:

Shinto

Link til video:
https://m.youtube.com/watch?v=yhe2Y-9N_6U