Påkørt mårhund efterladt levende alene på vejen

Streamer og video fra Naturstyrelsen om dyr

Naturstyrelsen har lavet en video med gode råd, hvis man påkører et stykke vildt. Se desuden særligt afstressnings tilbud her.

Videoen kan du se her: https://business.facebook.com/1556303394671922/videos/505400566967938.
Hvorfor er den her?
Jeg deler den fordi jeg er i gang med et stort projekt om dyr i trafikken. Dyrene har, også i følge videnskaben, beviseligt følelser og tanker svarende til vi mennesker. Det betyder de kan føle glæde, kærlighed, sorg og selvfølgeligt lider de ved påkørsel. Dyrevelfærdsloven handler om at dyr ikke må lide, men alligevel er det almindeligt kendt af mange mennesker kører videre hvis de “vist nok” har påkørt et dyr, men faktum er man skal stoppe og få indhentet eftersøgningshjælp (Schweiss.dk informerer mere, og 1812), Og er dyret at se, så skal der også tages handling. Prompte. Intet dyr fortjener at efterlades til en tragisk skæbne. Som bla denne Mårhund, som jeg fandt levende men påkørt, og efterladt – trods for den har følelser som du og jeg. Jeg hjalp den, og besluttede at det er tiden, efter mere end 20 år med dyr og mennesker, at gå ind i det felt, hvor mere viden om “hvad skal der gøres og hvordan” udbredes. Mårhunden ses på dette foto. På Facebook siden “De Kloge Dyr + Dyr & Mennesker” ses videoen med den, 17 juli 2020. Det vil være en glæde om du vil dele det, så folk kan se dyr beder om hjælp og ansvarstagen. Tak :).
Jeg har i denne uge henvendt mig til Færdselsstyrelsen og påpeget at Dyrevelfærdsloven handler om at tage ansvar, og anmodet dem om at når folk undervises i at få kørekort, så er det standard at de også undervises i hvad de skal gøre såfremt de påkører dyr.
Desuden er jeg pt. igang med at henvende mig til forskellige instanser for at få udbredt viden om vi skal tage ansvar. Og har en del ideer og indsigter som de pt alle har taget godt imod. Det er dejligt.

Naturstyrelsen talte jeg med i går, den 27. august 2020, og de informerede mig om at de har streamere, som må uddeles. Er du virksomhed eller anden person, som vil assistere, henvend dig gerne.
De har desuden produceret en video, som du kan se ved at følge dette link:
https://business.facebook.com/1556303394671922/videos/505400566967938

Vi håber du vil se den og dele opslaget her. På forhånd tak 🙂 også fra dyreriget.

Og nu til mere god information og til gode oplevelser med dyr: Husk at du kan møde de kære kloge og bevidste heste via møde med mig, og du kan få unikke, skønne og effektive indsigter i dig selv og andre, og samarbejde mm. (Forstand på heste er ikke nødvendigt) Under mødet benyttes der afstresnings, og stress forebyggende, teknikker, som du selvfølgeligt også kan have gavn af i livet som menneske, alene og med andre, ikke “kun” imens sessionen foregår. Du er meget velkommen, hvad enten det er i privat regi eller erhvervsmæssigt regi.

Du kan trygt booke session med HeartAndHeadLeadership Livssamtale via mailen kontakt@livssamtalen.dk

Medvindsønsker,
Winnie