Dyr modvirker ensomhed – og hjælper ved stress

Dyr mærker hvordan vi har det, og de kan styrke os.

Har du mod på at opleve, hvad de mærker om dig, og opleve deres unikke måder at støtte os på? Du får indsigter og redskaber som kan bruges dit liv med dig, men også med andre mennesker, og dyr.

Det virker det dyr kan og gør.
Også i fht. at lære mere om sig selv og hvad vi udsender, også under samarbejde med andre fx.
Følelser og tanker kommer frem lettere når kroppen inddrages. Dyrene spotter enhver detalje og forandring, og ved dem er ord kun en lille del. Dyr agerer ud fra hvad de sanser i detaljer og helhedsmæssigt. Deres sanser er toptunede, og mere end vi menneskers ofte er.

De reagerer på hvad du tænker og føler, og dine signaler fra kroppens bevægemønster og spændingstilstand, vejrtrækning og stress niveau mm.. Forskning viser at vores hjerterytme ændres til det bedre ved interaktion med heste. Dyrene kan hjælpe os til at nå os selv på dybere niveau og stresse af. Deres ubetingede kærlighed og bevidsthed og venlighed fører til de gerne hjælper dig også, hvad du end gerne vil prøve at belyse og lære om.

I det øjeblik hvor du ændrer noget i dig ændrer de deres væremåde.
Derfor er dyr gode at øve sammen med, men er også gode navigationsmedarbejdere på områder, der handler om at blive mere bevidst og opdage flere detaljer af sig selv og samspillet og samarbejde med andre. I mere end 20 år har jeg arbejdet prof med hvad dyreriget kan formidle og lære os, og ja hele mit liv siden 1973, har dyrene fyldt meget – og de indsigter vil det glæde os du kan få gavn af, da de virker livsstyrkende og opløftende. Kendskab til heste er ikke nødvendigt.

Er du frisk på at opleve i trygge rammer?

Book trygt via mailen kontakt@livvsamtalen.dk

Se mere her i artiklen om dyrenes evner:

https://ridehesten.com/nyheder/heste-modvirker-ensomhed/76087?__FB_PRIVATE_TRACKING__=%7B%22loggedout_browser_id%22%3A%22bca3b5fc036ffa48fb2a498f4503961d887b9fbb%22%7D#.X0cyjEFazcQ.facebook