Har du tænkt på om dine tanker kan forme din virkelighed … Fantastisk video…

Har du tænkt på at “Your Thouhgts Create Your Reality”?
For år tilbage blev jeg taget i lære. Af en mester, som formidlede så store ting til mig at jeg knap kunne forstå det. Hans navn er Shinto. Nu, godt 20 år senere, kommer der indlæg fra forskere om det, som Shinto formidlede.
Shinto var født som Mester, og er den, der står bag vores bøger kom ud. Den første kom i 2014. (De to af dem ses på www.deklogedyr.dk)
Her, i denne video fra en forsker, da ser du mere af hvad Shinto lærte mig om energien i, omkring og imellem os og om det globale bevidsthedsnetværk. Shinto var født i en shetlænderkrop, og hentede – uden problemer og behov for internettet vi kender på vores pc mm., – informationer fra det globale bevidsthednetværk, som gjorde han kunne formidle om alverdens mere end det, som det fysiske øje kunne og kan se.

Shinto lærte mig hvordan og hvorfor. Jeg bruger nu bevidsthed mine evner til selvfølgeligt fortsat at lade dyr formidle, og lære via dem, men også til at bruge energien som healende evner, og min evner til at vide mere om hvad, der kan stå i vejen for du har det endnu bedre på din vej. Med eller uden dyr: energi er, og ved at benytte denne viden etisk kan det fremme hvad du føler og tænker.
Det er også energien, der gør vi kan fornemme ting. Vi kunne kalde det at vores hjerte mærker det, vores energi, og vi kan lære at opdage det, men vi har alle evnerne, det er bare sådan at nogle tænker mere med intellektetet end de føler efter også. En hjerne kan tænke tanker, og skabe følelser opstår som følge af den energi, som hjernen får frem og aktiverer med, men sindet kan også præges af de energier, som kroppen opfanger. Forskning viser desuden det, som Shinto viste mig: hjerteenergi kan smitte. HeartMath.org har målinger om det. Men altsammen kom til mig fra forskningen længe efter Shinto havde formidlet det til mig. Han kunne og kan noget som vi alle kan lære af: Der er mere i verden end vi kan tænke frem, men hvis vi evner at forbinde os med hjertet, og være helt åbne, så kan nye muligheder opstå – og flere og mere opdages end hvis vi alene prøver at bruge intellektet til at udtænke alle planer og indsigter. Hjertet og vores krop kan føle, og følelser er ikke som tanker, men kan påvirke hinanden. Hjertet er tillid og tryghed fordi det kan mærkes hvad der er rigtigt. At tænke kan ikke altid få os til at mærke hvad der er rigtigt – så at kunne lytte til hjertet, og samtidigt få hovedet til at opdage, og kombinere, det kan give større og størkere lederskab og medvind end hvis de to ikke samarbejde. Eller intellektet overhører eller modarbejder følelsernes fortællinger.
Hvor bevidste vi er om hvad vi mærker, og hvor trænede eller ikke trænede vi er, det former hvad vi bevidst kan opdage.
Har du lyst at lære mere om hvad dit eget system kan, og hvordan du kan opnå at arbejde mere ved at følge dit hjerte og intellekt samtidigt? Shinto var født i en pony krop, og blev forfatter, også til bestsellerstatus, og modtog brev fra Hendes Majestæt. Hvorfor så tro du ikke kan blive til noget stort, eller få et bedre liv??? Han fulgte sit hjerte og udvalgte mig til hans følgesvend, hans ven, hans elev. Det var en hård rejse for mig fordi hele mit intellekt skulle lære at ikke fordømme men at åbne, og undervejs talte frygten om hvilke fordomme folk kunne have… Men jeg siger dig: Jeg har aldrig mødt en så kærlig, klog og god som Shinto, og jeg vil aldrig fortryde jeg fulgte mit hjerte og sagde ja til ham, og til en rejse, hvor jeg fik at lære hvad det betyder når intellektet arbejder imod hvad vi kan mærke udover hvad intellektet kan forklare, og hvor utroligt dejligt det føles at leve i og fra hjerteligheden, og tilmed have intellektuel opbakning og forståelse.
Mit liv blev aldrig som før. Det blev min vej at tage på en vandring, som få tager. Min afsæt var at konstruere slagterimaskiner, og være født som skeptiker. Og nu er jeg healer og underviser indenfor etik og moral og brug af evner og energi og bevidstheder – til fremme for en bedre verden indeni, omkring og imellem os. Og det er mig en stor glæde at se at Shinto blev vel modtaget, og mere og mere af hans viden kommer ud nu, også i samklang med forskere.

Tak Shinto… For alt.! Du er simpelthen fantastisk.! Altid.!

Og til du derude… Ønsker du at lære at opfange andres signaler, og fx blive en bedre leder eller bedre i forholdet med den, som du tænker og/eller føler du elsker? Eller andet? Vi er her som assistenter for dig også. Du kan booke via mailen: Kontakt@livssamtalen.dk

Nyd denne dejlige video fra en fantastisk mand. Og vid du er velkommen til at søge assistance til dig og dine, privat og/eller erhvervsmæssigt. Til dig og/eller dyr. HeartAndHeadLeadership.dk

Medvindsønsker og take care,
Winnie