Når evner udfolder sig og forandrer alt, case og udtalelse

Anne Mette Finnerup: ”Som menneske, og leder, har jeg i mange år været søgende i fht personlig udvikling og samarbejde Selvom jeg har gjort det i mange år, så har jeg aldrig tidligere oplevet en så klar og præcis indsigt, på så kort tid, som under tlf. samtale med Winnie.”

At få assistance kan være med til at skabe nye klarheder, og dermed nye muligheder.

Eksempel på hvordan mine evner bruges: En erhvervsleder bad om samtale. Hun er bla. daglig leder for 50 ansatte. Erhvervslederen er Anne Mette Finnerup. Vi talte om det som fyldte hos hende. MEN imens jeg sidder med hende kunne jeg mærke nogle meget stærke tilskyndelse kommer til mig, via mine evner. Det handlede dels om at spørge ind til noget, som vi aldrig havde talt om, og fordi jeg var helt klar over hvad jeg skulle spørge ind til, så forklarede jeg hvad mine evner viste mig. Om det gav mening vil du se om lidt: Men jeg fulgte mine sanseevner, og fortalte kunden at jeg fik nogle meget særlige karakteristika om et bestemt menneske ind, og nogle handlemønstre – og hvem mennesket var. (Jeg kendte dengang ingen af hendes relationer) Jeg spurgte hende om det var nogen og noget hun kunne genkende? JA!. Alt. Dertil spurgte jeg bl.a ind til om hun også kunne genkende en genstand, en meget særlig genstand, som jeg beskrev til mindste detalje. Med farver og form og størrelse. Den var koblet til dette menneske og de oplevelser, som der er haft med dette menneske. Rystet og begejstret blev hun imens jeg fortalte, for ja, det kunne hun. Selvom genstanden eksisterede for år tilbage, og hun faktisk havde glemt alt om den indtil jeg 35 år senere talte om den, så var disse emner og genstanden så koblet så stærkt til den person, og personens handlemåde. Men hvorfor skulle jeg vises noget som er så mange år tilbage? Jeg var klar over at mine evner tog os tilbage i tiden fordi der i disse oplevelser var ”knuden i garnnøglet”. Da jeg ”trak” i den, og forklarede kunden hvordan disse oplevelser vil forme livet, og hvad det betyder jeg blev vist dem, og trak paralleller til hendes liv privat og fagligt, og som ”type” og hvad mønstre noget sådan kan aktivere, da blev hele kundens liv belyst på måder hun aldrig før har kunnet se – og pludseligt kom der også helt nye veje og redskaber og forståelser. Privat og erhvervsmæssigt. I detaljer og helhedsmæssigt blev alt blev på fineste vis belyst og ”rettet ud”. Hun er meget taknemlig. 

Som sidegevinst er personens relationer også gået i udviklinger, til det bedre. 

Jeg har haft mine evner siden jeg blev født i 1973, og jeg har brugt dem prof i 20+ år. Med mennesker og med dyr, samarbejde mm.. Jeg er meget ydmyg om mine evner og har høj etik og moral, så der er intet snyd her!

Mine kunder lader mig forstå at mine evner til at opfange mere end øjet kan se, gør det muligt at gå dybere hurtigere end hos andre udbydere, som ikke har disse evner. Det, og i samspil med at lytte og spørge ind og belyse, også hvad mine sanseevner fortæller mig, og bruge erfaringer, arbejdes der med respekt og hjertevarme for din livsvej bliver mere det, som du ønsker. Du lærer mere om hvordan du kan finde vej og bruge hjerte og hoved sådan at begge kommer dig til mere gavn, og samarbejder.

Når Hjerte og intellekt/hoved kan samarbejde, og med fuldkomment lederskab og kobling er det lettere at få det hele menneske til at få mere flow – og også fx som leder at hvile i autentisk ro og åbenhed, når redskaberne benyttes og indsigter i selvet er opnået. Det vil altid hjælpe til at medarbejdere bliver mere trygge og dermed også mindre risiko for stress. :). Jeg arbejder med såvel Private som erhvervslivet, og alle er velkomne.

Velkommen kære kunde til HeartAndHeadLeadership.dk assistance.
Booking: Mail til kontakt@livssamtalen.dk

Medvindsønsker og take care,
Winnie