Når hjertet og hovedet følges på vejen

Det tempo, som du bevæger dig i, passer det til det potentiale, som du har, hvis du kun lytter til dit hjertets støttende og opmuntrende “tale” og tilliden til dig?
Passer dit tempo til det potientiale og/eller de ressourcer, som du har? Eller?
Er du tro med den bedste version af dig, og dine drømme?
Eller bestemmer frygtsomme historier hvilken vej du skal eller ikke skal, uden du tør prøve at leve efter hjertets hints til hvad vej, du kan gå og skal gå for at livet bliver endnu bedre? Bevæger du dig med hjertet og tillid ved styrepulten, eller ?
Går hjertet og dit intellekt (egoet/hjernens fortællinger) sammen og med hinanden på livets vej eller?
Vi er for dig, som ønsker at forstå dig og/eller andre bedre, og måske gerne vil have et liv, som bliver endnu bedre, og mere varmt og godt…

Min baggrund er mangt og meget og livets vej har lært mig meget, om såvel hjertets tale, og forskning om det, og hjernens historier og intellektualisering. Mavefornemmelse og rationaliseringer, for og imod lister mm.. Jeg har arbejdet som underviser og vejleder i mange år, og med mennesker med og/eller uden interaktioner med dyr.
Og det bruger jeg i livet med mennesker og dyr og som vejleder.
Enhver “case” menneske som dyr, finder jeg spændende og interessant, og hele tiden lærer jeg nyt, fordi min tilgang til livet er at vi altid kan lære mere, uanset hvor meget vi har lært på vejen. Jeg kan lide at bruge min viden og erfaringer i samspillet med mennesker, som gerne vil lære mere, dele og udvikle sig. Se på fortid, på nuet, på fremtiden, og de mange aspekter af livet og livet som menneske, og dyr.

Det gør godt at høre hvad du har på hjertet, og hvad du får din tid til at gå med, og er fyldt af, eller gerne vil fokusere mere på og ønsker.

Derfor: Jeg er her for dig, hvad enten det er talen om dig eller om andre mennesker, som du gerne vil tale om, eller om andet i livet og/eller om dyr eller Corona mm., som du ønsker at tale om. Ønsker du en mere stille væren, fx healing, eller hvor der er natur vandring og guidet meditation og nærværs- og balance øvelser, åndedrætsteknikker, angst og stress håndterings teknikker, you name it, jeg er her, og lader du mig vide, hvad du ønsker vil jeg lade dig åbent og ærligt vide om jeg kan møde dig. Har du “bare” lyst til et møde eller en samtale hvor indholdet er uden ønsker, men du “bare” kan mærke du gerne vil i kontakt med mig så er du også hjerteligt velkommen. Intet er for småt eller for stort til at have betydning. Du er velkommen.

Forespørgsler: Mail gerne til kontakt@livssamtalen.dk

Take care og medvindsønsker,
Winnie

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10213277769458832&id=1835055877