Udlandet, Dk og dyrlægen… Udtalelser

11 maj 2020
Ibis and Lina Christensen, Brussels:
“It is with the deepest of gratitude that I share my experience with Winnie. I had requested a session for my best friend Ibis. Ibis (photo) is a big beautiful horse with a rough path behind him and as he is now in retirement and more fragile, I wanted to be sure that we do what is best for him, be sure that we meet his needs and his wishes. It was extremely rewarding to have Winnie as a channel and for me to get guidance on how to be even better with and for my horse. Surprisingly, the session was not only about Ibis but just as much about me. To understand how clearly and to which degree of detail that my horse is reading me again and again was really new to me. His lessons  for me transcends my whole life. Who would think that you can get marriage advice from your horse? Well you can and I got it from IBIS and he was so right in giving it. After the session it was clear to me that I am not only looking after IBIS, IBIS is also looking after me and from a much more pure place than most humans. IBIS is a real gentleman and if I already knew that he is my spirit horse, my earth angel then it became clear to me through the session with Winnie that we will also be connected in the realms after this life. Very very beautiful, insightful and rewarding. I am happy to share that IBIS is very much alive and dancing, and we are going to enjoy his last seasons to the fullest because that is how we best celebrate him. He represents all that is good and beautiful in life. All our love extends to Winnie for her help and advice which is and will make our last years together even richer.” 

6. maj 2020
Sandra Starke P., Dk:
“Ønsker du at lære både din hest og dig selv bedre at kende? Så kan jeg varmt anbefale
Winnies arbejde. Jeg havde bestilt en “session” til min hest og ønskede svar på nogle problematikker omkring hans trivsel. Det fik jeg – og oveni hatten fik jeg en øjenåbner i forhold til mig selv og hvor jeg er i livet. Winnie er nærværende og forstående og dygtig til at viderebringe alle de små beskeder min kære hest hver dag prøver at fortælle mig. 
Det var en stor oplevelse, som jeg absolut har taget til mig. 1000 tak Winnie – for at lære mig mere om mig selv, min hest og vores interaktioner.”

Flere anbefalinger på vej og beretninger på vej.

Husk vi arbejder etisk og dybt og ansvarligt, med dyr og med mennesker, interaktioner og samarbejde, lederstøtte mm., og mere end 20 års erfaringer bag. Du er også velkommen.

Book via emails: kontakt@livssamtalen.dk og deklogedyr@gmail.com

Medvindsønsker,

Winnie