Succeshistorie og god musik: “Home in my heart” kan få verden til at spille bedre; heartandheadleadership.dk

Kære du,

Dette er et uddrag fra mit liv, med et kært familiemedlem, som jeg beundrer. Hun er ikke en klient men hendes livsgang er så meget i tråd med hvad mit heartandheadleadership koncept handler om, derfor deler jeg denne succes historie.

En succeshistorie hvor heartandheadleadership opstår og gevinster ses:
Kristine Hoelgaard Pedersen har et særligt talent, ja mange.
Hun er født med talenterne. Og det har bragte hende langt. Ligesom det kan bringe dig langt at turde følge dine talenter. Men først skulle hjertet og hovedet kunne samarbejde, for at drømme kunne udleves. Men se så lige hvad det førte med sig:

Kristine har praktiseret at bruge det særlige hos hende i mange år. Men noget i hendes tanker holdt hende tilbage for at udleve sine drømme, i mange år. Det tog hende tid at nå til at kunne følge det hendes hjerte bød hende at gøre. Hovedet skulle med. Men hun brugte redskaber og fik Heartandheadleadership, og verden har åbnet sig da hun fulgte sine drømme.

Imens hun var undervejs til at udleve sine drømme brugte hun diverse redskaber på livets vej. Hun brugte også tiden på at udtrykke sig med sig selv, og med sit talent, om livet, det indre og det ydre, og overfor nære relationer – og for andre. Imens hun samlede viden og erfaringer, og brugte det. Hun lod ikke stå til, imens hun fandt sin vej til at udleve sine drømme.
Og så kom tiden hvor indsigterne hvor mere mod og erfaringer føltes sådan at hendes hoveds tanker var med hende fremfor at stå i vejen for at følge hendes hjerte, hendes drømme.

Hun tog skridtet og udgav en plade og hendes tekster.

Og Hvad skete der da hun fulgte sit hjerte og fik hovedet til at arbejdede med?

Nu er hun kendt. Kendt for sine smukke sange og særlige talenter.
Kendt fordi hun tog hånd om sig selv og sine redskaber, og støttede sin unikke særlighed.
Og fulgte musikken i sit indre. Brugte sit indre udtrykte det i sit ydre.
Hun Tog Skridtet. Og lod ikke noget eller nogen stoppe hende mere fra at udleve sin drøm: at udgive en plade og komme ud og spille. Godt salg, gode koncerter og gode anmeldelser af dem og musikken er fulgt med, og nye døre åbner sig hele tiden:

På “Lad os sprede Lys i verden sammen”, på den 4. maj 2020, åbnede verden sig endnu mere for hende. Radiokanalen P4 valgte at spille hendes sang “HOME IN MY HEART” kl. 19.25, og sendte den ud i verden. Og den gør verden til et bedre sted. At følge hjertet gør det hele bedre. At være hjemme i sit hjerte føles nemligt godt.
Hjerteligheden er fantastisk, og at “bo” i den, og sprede den energi fra hjertet (hjertelighed) ud til verden, og følge hjertet – fremfor måske at styres af hovedets tanker med fx angst og forbehold – det kan åbne døre og bringe så meget glæde – også for andre. Hver har sit talent, og sin livsbane og Kristines bruges og kan medvirke til livet kan føles bedre. Ikke kun i Corona tiden, men også udenfor Corona tiden. Vi lever i en verden, hvor frygt kan fylde så meget hos mange, da kan det heale og styrke at komme i kontakt med hjertet, det gode, og lys i mørke stunder, og god musik kan styrke gode følelser. Musikken spiller anderledes, så sige, når vi lytter til kærlige toner indeni og om os end når vi har fokus på frygten og angsten, og alt det “grimme” talen. Frygten kan forme mere frygt – men med skift til fokus på alt det gode, og i kontakt med opløftende og berigende følelser og kærligheden, da kan livet føles lettere. Og bedre. Vores kroppes immunforsvar har godt af det gode (se oplæg om dette opsat tidligere i dag, under “oplæg” på heartandheadleadership.dk hjemmesiden), indeni og imellem os.
God musik har også indvirkning, også på kroppen. “Home in my heart”, og de andre sange, er dejlige bidrag til vores verden.

Vil du lytte til den skønne, dygtige, seje og ydmyge kvinde Kristines pragtfulde musik og tekster på albummet “IN THE ELEPHANT HOUSE”, af Kristine Hoelgaard, følg da linket her:
https://song.link/album/i/1476291532. Og Tillykke Kristine, det er flot det du har frembragt og at din evne til at følge dine drømme, være dig! Tak for du bidrager til verden i den skønne version du er, og med dine skønne talenter, og kan være med til at flere tør gøre det også.

Har Du også lyst til at blive den stærkeste version af dig og få hjerte og hoved og drømme til at følges? Vi er her for dig med redskaber, hvor hjertet og hovedet er med, med mere end 20 års erfaringer bag.
Booking: kontakt@livssamtalen.dk

Enjoy og medvindsønsker,

Winnie Stubkjær Laursen